Kennismaking en rondleiding

Graag laten wij u vol trots onze fijne school zien. Wij willen u tijdens de rondleiding graag meer vertellen over ons onderwijs. Tijdens de rondleiding kunnen u en uw kind een kijkje nemen in de kleuterklas. We lopen ook langs de verschillende andere klassen, zodat u daar sfeer kunt proeven.

Rondleiding op school

Mocht u interesse hebben om een kijkje te komen nemen op onze school dan kunt u een afspraak maken voor een rondleiding. Natuurlijk is uw kind van harte welkom om mee te komen. U kunt dan zelf zien hoe uw kind zich voelt bij ons op school. Bel of mail ons gerust voor een afspraak, wij willen u en uw kind graag leren kennen.
E-mail: plankier@opoz.nl
Telefoonnummer: 079 - 346 00 47

Vanwege de geldende Corona maatregelen is het op dit moment niet mogelijk om een rondleiding onder schooltijd te plannen. Na schooltijd bent u van harte welkom bij ons! 

Peuterochtenden

Een aantal keer per schooljaar organiseren wij peuterochtenden. Tijdens deze ochtenden kunnen u en uw kind een gehele ochtend meedraaien in een kleuterklas. Op de peuterochtend kan uw kind meedoen met verschillende activiteiten. 

De peuterochtenden zullen weer georganiseerd worden zodra de situatie dit toelaat.

Snel naar