Kennismaking en rondleiding

Graag laten wij vol trots onze fijne school zien. Wij willen u tijdens de kennismaking graag meer vertellen over ons onderwijs. De rondleiding is onderdeel van de kennismaking en wordt bij ons op school verzorgd door kinderen uit de bovenbouw. Zij zijn ervaringsdeskundigen en kennen onze school als geen ander. Natuurlijk is ook uw kind van harte welkom om mee te komen. Samen met u en uw kind neemt u een kijkje in de kleuterklas. Ook loopt u langs de verschillende andere klassen, zodat u daar sfeer kunt proeven.

Kennismakingsbijeenkomst

We organiseren een aantal keer per jaar een kennismakingsbijeenkomst voor nieuwe ouders. Naast informatie over onze school, krijgt u ook een rondleiding van onze leerlingen. Dit doen we terwijl de school in bedrijf is, zodat u zo een realistisch mogelijk beeld krijgt van onze school. Ook kunt u dan zelf zien hoe uw kind zich voelt bij ons op school. U kunt zich voor de bijeenkomst aanmelden bij Sijmen Kosten (waarnemend directeur) en/of Maurice Jansen (waarnemend adjunct-directeur): plankier@opoz.nl. De bijeenkomsten zijn van 9.00 tot 10.00 uur en staan gepland op:

Kennismakingsbijeenkomst + rondleiding: donderdag 25 april 2024

Kennismakingsbijeenkomst + rondleiding: donderdag 13 juni 2024

Peuterochtend

Een aantal keer per schooljaar organiseren wij een peuterochtend. Tijdens deze ochtend kunnen u en uw kind een deel van de ochtend meedraaien in een kleuterklas. Uw kind kan in de klas meedoen met verschillende activiteiten.

De volgende peuterochtend vindt plaats op woensdag 6 maart 2024 van 09:00 uur tot 10:00 uur.

Snel naar