Kennismaking en rondleiding

Graag laten wij u vol trots onze fijne school zien. Wij willen u tijdens de rondleiding graag meer vertellen over ons onderwijs. Tijdens de rondleiding kunnen u en uw kind een kijkje nemen in de kleuterklas. We lopen ook langs de verschillende andere klassen, zodat u daar sfeer kunt proeven.

Rondleiding op school

Mocht u interesse hebben om een kijkje te komen nemen op onze school dan kunt u een afspraak maken voor een rondleiding. Natuurlijk is uw kind van harte welkom om mee te komen. U kunt dan zelf zien hoe uw kind zich voelt bij ons op school. Mail ons gerust voor een afspraak, wij willen u en uw kind graag leren kennen. U kunt contact opnemen met directie via onderstaand mailadres.
E-mail: plankier@opoz.nl

Peuterochtenden

Een aantal keer per schooljaar organiseren wij peuterochtenden. Tijdens deze ochtenden kunnen u en uw kind een deel van de ochtend meedraaien in een kleuterklas. Op de peuterochtend kan uw kind meedoen met verschillende activiteiten. 

De data van de peuterochtenden in het schooljaar 2023-2024 zullen nog bekend worden gemaakt. Zodra deze bekend zijn, zullen ze hier verschijnen.

Snel naar