Uw kind aanmelden

Bent u geïnteresseerd in onze school? Dan kunt u met mij contact opnemen voor een rondleiding. Met gepaste trots laat ik u de school zien en de fijne sfeer ervaren. Ik beantwoord al uw vragen en vertel u dan ook meer over de aanmeldingsprocedure.

Wij raden u aan om u te gaan oriënteren op een basisschool wanneer uw kind 2,5 jaar is. U kunt uw kind bij ons aanmelden via het inschrijfformulier of door contact op te nemen met onze school.

Procedure na aanmelding

Ongeveer twee maanden voordat uw kind 4 jaar is, krijgt uw kind een uitnodiging om een dagdeel te komen wennen op school. Op de uitnodiging staat wanneer het eerste 'wenmoment' is, wie de leerkracht is en in welke groep uw kind komt. Uw kind mag tien dagdelen komen wennen. De andere 'wenmomenten' worden in overleg met u gepland.

Als uw kind een paar weken naar school gaat, wordt u uitgenodigd voor een, een-op-een gesprek met de leerkracht van uw kind. U bent de expert als het om uw kind gaat, daarom laten wij u graag aan het woord tijdens dit gesprek. Wij willen van u weten wat uw kind nodig heeft om een fijne tijd te hebben op Het Plankier.

Mede namens het team,
Daphne Verkade

(079) 346 00 47
plankier@opoz.nl

Snel naar