Uw kind aanmelden

Bent u geïnteresseerd in onze school? Dan kunt u contact met ons opnemen voor een rondleiding. Met gepaste trots laten wij u de school zien en de fijne sfeer ervaren. Wij beantwoorden al uw vragen en vertellen u dan ook meer over de aanmeldingsprocedure.

Wij raden u aan om u te gaan oriënteren op een basisschool wanneer uw kind 2,5 jaar is. U kunt uw kind bij ons aanmelden via het aanmeldformulier of door contact op te nemen met onze school.

Procedure na aanmelding

Ongeveer twee maanden voordat uw kind 4 jaar is, krijgt uw kind een uitnodiging om een dagdeel te komen wennen op school. Op de uitnodiging staat wanneer het eerste 'wenmoment' is, wie de leerkracht is en in welke groep uw kind komt. Uw kind mag tien dagdelen komen wennen. De andere 'wenmomenten' worden in overleg met u gepland.

Als uw kind een paar weken naar school gaat, wordt u uitgenodigd voor een gesprek met de leerkracht van uw kind. U bent de expert als het om uw kind gaat, daarom laten wij u graag aan het woord tijdens dit gesprek. Wij willen van u weten wat uw kind nodig heeft om een fijne tijd te hebben op IKC Het Plankier.

U kunt ons bereiken op:
E-mail: plankier@opoz.nl
Telefoonnummer: 079 - 346 00 47

 

 

Snel naar