Prinses Laurentien leest kinderen IKC Het Plankier voor

Kinderen IKC Het Plankier voorgelezen door Prinses Laurentien
Woensdag 22 januari zijn de nationale voorleesdagen van start gegaan. De nationale voorleesdagen duren tot 1 februari 2020.

 Vijf leerlingen uit groep 3 van de IKC Het Plankier mochten naar de hoofdbibliotheek in Zoetermeer om voorgelezen te worden door niemand minder dan Prinses Laurentien. Zij las voor uit het boek 'Moppereend'. Dit boek is één van de boeken die centraal staat tijdens de Nationale Voorleesdagen.

 De vijf leerlingen van de IKC Het Plankier (in de wijk de Leyens) Kyara, Miguel, Lina, Chiara en Tobin hebben het erg leuk gehad. De rest van groep 3 heeft hen bekeken via een filmpje en waren er zo ook een beetje bij.

 Na afloop kregen de kinderen het voorleesboek 'Moppereend' mee en nog leuke kaartjes om in de klas uit te delen. ‘Moppereend’ is geschreven en geïllustreerd door Joyce Dunbar en Petr Horácek.

 Tijdens de nationale voorleesdagen zullen de leerkrachten van IKC Het Plankier ook weer extra aandacht schenken aan het belang van (voor)lezen. Onze leerkrachten zullen in de eigen groepen de nodige activiteiten organiseren en thema’s behandelen.

Ook voor de ouders van de leerlingen van IKC Het Plankier is er op maandag 23 maart een koffieochtend waarin specialisten informeren over het belang van (voor)lezen.

Media
  • Persfoto prinses.3

Snel naar