Tweede kleuterklas op IKC Het Plankier

Tweede kleuterklas op IKC Het Plankier

 Na de kerstvakantie is basisschool IKC Het Plankier, in de wijk de Leyens, gestart met een tweede kleuterklas. Tot voorkort was er op de school 1 kleuterklas aanwezig. Nu er ruimte is voor uitbreiding, zijn er twee kleinere kleuterklassen (groep 1/2A en 1/2B) aanwezig op de basisschool. 

Wenmiddag
Voor de kerstvakantie organiseerde de school een wenmiddag . De kinderen die in groep 1/2A zaten en na de vakantie naar 1/2B zouden gaan, konden op deze middag alvast het nieuwe lokaal zien en de nieuwe juffen ontmoeten. Ook zijn de nieuwe kinderen die na de kerstvakantie op school zouden starten uitgenodigd voor dit wenmoment.  

Proosten op de nieuwe klas
Voor de kinderen van de nieuwe groep 1/2B was het maandag 6 januari een spannende dag. Niet alleen moesten zij weer even wennen op school zo na de kerstvakantie, ook kwamen zij in de nieuwe groep 1/2B. Gelukkig was de spanning snel verdwenen en was iedereen snel gewend aan de nieuwe klas. De juffen hebben samen met de kinderen geproost op de nieuwe klas.

 Ouders die op zoek zijn naar een leuke, kleinschalige basisschool voor hun zoon/dochter zijn altijd van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen. U kunt altijd bellen met 079-3460047 of mailen via plankier@opoz.nl om een afspraak te maken.

Media
  • proosten op 1-2B

Snel naar