Een gezellige peuterochtend!

Op 8 november 2019 was er een peuterochtend op basisschool IKC Het Plankier. De basisschool in de wijk Buytenweg/de Leyens opende haar deuren voor alle geïnteresseerden die op zoek zijn naar een goede en gezellige basisschool voor hun kind.

 Een kijkje in de klas

De aanwezige kinderen en hun ouders mochten een kijkje komen nemen in de gehele school. Natuurlijk werd er ook gekeken hoe het er in de kleuterklassen aan toe ging. De kinderen mochten meespelen in de verschillende hoeken en er lagen teken- en knutselopdrachten klaar.

 Rondleiding

Verder stond ook het speellokaal klaar voor de kinderen om lekker te klimmen en te klauteren. Ook konden de kinderen springen op het springkussen.

De ouders en hun kinderen kregen een rondleiding door de basisschool door de directrice of de aanwezige leerkrachten.

 Volgende peuterochtenden

Bent u ook op zoek naar een goede en gezellige basisschool voor uw kind? Wij nodigen u van harte uit om later in het schooljaar (nogmaals) langs te komen op een van de peuterochtenden. De uitnodiging voor deze peuterochtenden zult u tegen die tijd vinden in de krant en op onze website www.ikchetplankier.nl.

 Wilt u nu al graag een kijkje komen nemen in de school? Uiteraard is het mogelijk om hier een afspraak voor te maken. Voor het maken van een afspraak of meer informatie kunt u ons altijd bellen op 079-3460047 of mailen naar plankier@opoz.nl.  

Media
  • ImageHandler

Snel naar