Kinderboekenweek 2019

Opening Kinderboekenweek op IKC Het Plankier                                     Oktober 2019

Deze week is het weer zover: de Kinderboekenweek is van start gegaan! Ook op basisschool IKC Het Plankier in de wijk de Leyens werd de Kinderboekenweek feestelijk geopend. Het thema van dit jaar is Reis mee. Er zullen tijdens deze week veel verschillende activiteiten rondom dit thema plaatsvinden.

Toneelstuk door groep 8

De hele school werd uitgenodigd door groep 8 om te komen kijken naar een toneelstuk. Dit toneelstuk ging over de boekenbus. Hiermee werd de Kinderboekenweek officieel geopend.

Week vol lezen

De Kinderboekenweek staat natuurlijk vol in het teken van het lezen. Tijdens deze week zijn er, naast zelf lezen, veel verschillende activiteiten rondom dit thema. Zo gaan we klassendoorbrekend voorlezen. De kinderen mogen zelf kiezen in welk lokaal ze gaan zitten en naar welk verhaal ze willen luisteren.  Ook houden we een heuse voorleeswedstrijd en zullen we knutselen rondom het thema Reis mee.

Boekenmarkt

Op woensdag 9 oktober zal er een boekenmarkt zijn op IKC Het Plankier. Dit zal zijn van 12:15 uur tot 12:45 uur. U bent natuurlijk van harte welkom om een kijkje te komen nemen! De basisschool is te vinden in de wijk de Leyens op de Wedekindzijde 1-3 in Zoetermeer. Mocht u meer informatie willen kunt u ons altijd bereiken via 079-3460047 en via plankier@opoz.nl

 

Media
  • KBW19_-SHIP

Snel naar